štvrtok 27. októbra 2011

Mercedes-Benz má novú vôňu

Prvú pánsku voňavku značky s hviezdou: Mercedes-Benz Perfume predstavili na tohtoročnom veľtrhu Svetovej asociácie bezcolného obchodu (Tax Free World Association) vo francúzskom Cannes. Namiešal ju uznávaný tvorca vôní Olivier Cresp.
Voňavka Mercedes-Benz Perfume kombinuje drevnaté nuansy s kvetinovou sviežosťou. To, čo po jej aplikácii ucítite ako prvé (najdôležitejší, takzvaný hlavový podtón voňavky) vytvára sviežu kombináciu, ktorej súčasťou je kalábrijský bergamot, citrónová esencia a talianska mandarínka. Srdcový podtón (začína pri voňavke vynikať po odznení hlavového) tvorí teplo korenistá zmes z bourbonského korenia, muškátového orecha, fialky a galbánovej živice. Základný podtón (látky prchajúce z voňavky veľmi pozvoľna) vytvára korenistý dozvuk, ktorý charakterizuje okrem iného céder americký, vetiver a pačuli.

Nová voňavka rozšíri v prvom štvrťroku 2012 exkluzívnu ponuku doplnkového tovaru s hviezdou. Okrem najintenzívnejšieho vyhotovenia v podobe parfumu, bude vo vybraných špecializovaných obchodoch tiež ako toaletná voda, či voda po holení, dezodorant, sprchový a telový gél, ktoré síce obsahujú najnižšiu ale stále účinnú koncentráciu vonných látok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára