pondelok 10. októbra 2011

Brucho preč!

Schudnúť v páse za mesiac o jednu konfekčnú veľkosť bezpečným spôsobom? Dá sa to za pomoci revolučnej novinky Slim Belly. Chvália si ho mladé mamičky, dámy na dôchodku ale aj muži.

Keď som sa stretla s Dr. Zuzanou Bezákovou –majiteľkou fitclubu Bezinka, prekvapila ma vyjadrením, že neverí žiadnemu „teleshopinngovému odbúravaniu tukov“. Pritom program Slim Belly na prvý pohľad môže vyzerať ako jeden z tých zázračných prístrojov, vďaka ktorým iba sedíte a chudnete. „Verím iba na vlastný pohyb,spolu s upravenou stravou“ vyhlásila Zuzana Bezáková. A vzápätí som sa presvedčila, čo tým myslela.
Slim Belly je totiž pás, ktorý sa ovinie okolo brucha. Na základe podtlaku, ktorý sa vytvára v páse, dochádza k prehriatiu a  prekrveniu brušnej dutiny, čo podporuje odbúravanie tukového tkaniva a aktivuje svaly. Tento proces je potrebné podporiť aj aeróbnou činnosťou. V praxi to znamená, že si vyberiete buď bicyklovanie, beh na páse alebo cvičenie na orbitreku. Počas cvičenia máte na sebe Slim Belly. Určite sa však nemusíte báť, že by ste sa prudko zadýchali alebo nestíhali cvičiť. „Na Slim Belly sa prihlásili aj ľudia, ktorí nikdy pred tým pravidelne necvičili. Práve pre nich sa ukázal ako najoptimálnejší spôsob, rýchla chôdza na bežiacom páse.Na úvod sme im nastavili nižšiu záťaž a cvičili kratšie, približne pol hodinu až 35 minút. Postupne sme im záťaž pridávali,“ vysvetľuje Zuzana Bezáková, ktorá si tento program vyskúšala sama na sebe. Až potom, čo zistila, že to naozaj funguje, zaradili ho do svojej ponuky v rámci fitclubu Bezinka.
Výsledky sú naozaj výborné.  „Priemerne klienti zhodili v páse 6 cm za mesiac. Mnohí z nich boli z výsledkov takí nadšení, že sa rozhodli pokračovať aj ďalej,“ hovorí Zuzana Bezáková. Jej slovám dáva za pravdu aj speváčka a bývalá rosnička Jadranka Handlovská, ktorá si Slim Belly vyskúšala: „Na váhe som išla dole 3 kg a na obvode pása 4 cm. Som spokojná a určite by som to odporučila aj iným ženám, ktoré sa trápia s ukladaním tuku v oblasti brucha.“ Aj ďalšia klientka, ktorá sa zúčastnila programu, je viac ako spokojná. „Dala som dole 7 kíl a 10 cm v páse,“ hovorí pani Alena.
Najväčšiu skupinu spomedzi klientov, ktorí sa zapojili do programu Slim Belly tvoria mladé mamičky. „ Tie dosahujú veľmi dobré výsledky. Veľakrát vidia v Slim Belly jedinú možnosť, ako sa zbaviť tuku na bruchu. Programu sa však zúčastňujú aj staršie ženy – penzistky. A prekvapivo až 30 % všetkých klientov Slim Belly tvoria muži,“ dodáva Zuzana Bezáková. Nevhodný je pre tehotné ženy, ľudí, ktorí nedávno prekonali operáciu v oblasti brucha a pre ľudí s kardiostimulátorom.
Čo vás čaká?
Program Slim Belly trvá mesiac a tvorí ho 12 cvičení. Vo fitclube Bezinka sa zároveň môžete spoľahnúť na individuálny prístup. „Každý, kto sa zúčastňuje programu dostáva svoj denník, kde má zaznačené meranie na začiatku, po dvoch týždňoch a po mesiaci. Do denníka by si mali klienti zapisovať stravu, ktorú počas dňa jedia. Majú tam aj poradňu o tom, čo by mali jesť a čomu by sa mali vyvarovať. Zároveň s nami konzultujú svoje pokroky ako aj ďalšie pokračovanie v programe,“ vymenúva Zuzana Bezáková. Týždeň programu Slim Belly vás vyjde na 19,90 €. Pokiaľ ste členom fitclubu Bezinka, tak zaplatíte iba 9,90 €. Ak sa rozhodnete po skončení mesačného programu pokračovať, získate bonus. Za rovnakú cenu na týždeň, môžete využiť neobmedzené množstvo vstupov. To znamená, že môžete prísť aj sedemkrát do týždňa a to, už stojí za to.

Zdroj fotografii: Pavol Harum

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára