pondelok 24. októbra 2011

BLACK STORK SA STÁVA PRESTÍŽNYM IHRISKOM „PGA GOLF COURSE“

Golfový rezort Black Stork vo Veľkej Lomnici sa 14.10.2011 zaradil do rodiny ihrísk so značkou PGA  za prítomnosti pána Guy-a Moran-a z THE PGA (Profesionálna Golfová Asociácia) a členov prezídia LGK slávnostným podpisom zmluvy. Prestížnu značku PGA má len 19 ihrísk v 8 krajinách na 2 kontinentoch. Značka „PGA golf course“ ako pečiatka kvality môže byť udelená len rezortom s vysokou kvalitou a ak majitelia ihriska zdieľajú rovnaké hodnoty a vízie ako sú hodnoty The PGA. Licencia na používanie značky umožňuje golfovým rezortom v spolupráci s PGA zvyšovať už vysokú kvalitu v rozličných golfových krajinách ako Anglicko, Škótsko, Čína, Cyprus, Rusko a Turecko. PGA ihrisko znamená nielen obrovskú prestíž, ale aj dlhodobý záväzok a pomoc špičkových konzultantov pri zvyšovaní kvality ihriska a zároveň prezentáciu ihriska cez PGA vo svete.
„PGA s potešením podporuje golfové ihrisko Black Stork, ktoré spĺňa požadované normy a bude naďalej zvyšovať kvalitu. Veríme, že rezort bude ešte viac napredovať v rozvoji a stane sa známym pre širokú golfovú verejnosť aj vo svete. Aplikáciou PGA značky bude Black Stork pokračovať vo výchove a rozvoji golfu pre lokálnych hráčov a hostí rezortu. Slovensko je stále rozvojovou krajinou v oblasti golfu a preto sa PGA teší na prácu pri rozvoji golfu. PGA bude spolupracovať nielen s ihriskom Black Stork, ale aj s SKGA (Slovenskou golfovou asociáciou) a PGA Slovensko v presadzovaní hry golfu na Slovensku“, povedal Guy Moran (Head of Property and Development, The PGA).

„Podpisu zmluvy predchádzalo množstvo rokovaní a program, ktorý bolo potrebné splniť. Sme veľmi hrdí, že rezort ponesie PGA značku“, priznala Sylvia Hrušková, generálna riaditeľka rezortu Black Stork.

„Dnes sa stal tatranský rezort Black Stork PGA ihriskom a aj keď je ihriskom vysokej kvality, je otvorené pre všetkých golfových hráčov od začiatočníkov po špičkových hráčov bez ohľadu na ich výkonnosť alebo príjmovú skupinu“, konštatoval Jiří Hruška, prezident golfového klubu a spolumajiteľ rezortu.

Guy Moran ocenil golfový rezort Black Stork, ktorý už dva roky po sebe zorganizoval medzinárodný turnaj FALDO SERIES pre juniorov od 12 do 21 rokov s postupom 5 víťazov na európske finále v Severnom Írsku. Natália Hečková, finalistka zo Slovenska, sa pred mesiacom stala víťazkou vo svojej kategórii a bude rezprezentovať Slovensko na ázijskom finále v marci 2012 v Číne. Čítať ďalej na VIP.sk .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára