piatok 25. novembra 2011

ML 63 AMG tretej generácie

Nové SUV Mercedes-Benz ML AMG tretej generácie, s číslom 63 v označení, dostalo ako prvé novo vyvinutú aktívnu stabilizáciu nakláňania ACTIVE CURVE SYSTEM (na prednej i zadnej náprave používa aktívne priečne stabilizátory), ktorá zvyšuje stabilitu jazdy a bezpečnosť najmä pri vysokých rýchlostiach.

Špecifický dizajn nového ML 63AMG dotvára maska chladiča s čiernymi lakovanými lamelami a veľkým nasávacím otvorom, nový predný nárazník, ktorý nadväzuje na rozšírené predné blatníky. Zadný nárazník má v spodnej časti dva páry chrómovaných koncoviek výfukového systému. V interiéri dominuje koža designo, športové sedadlá, obklady vyhotovené z hliníka a tiež časti s klavírnym lakom.

Rozsiahla sériová výbava vozidla zahrnuje okrem iného bezpečnostné prvky známe s tried S či E. Jej súčasťou je aj elektronické riadenie trakcie 4ETS, ktoré optimalizuje priľnutie pri nízkych hodnotách trenia. Sériovo nechýba kožené čalúnenie s dvojitými kontrastnými švami, prístrojová doska, lakťové opierky a výplne dverí vyhotovené v imitácii kože ARTICO, načerveno lakované brzdové strmene, či štvorramenný volant AMG Performance v koži. Čítať ďalej............

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára