piatok 4. novembra 2011

Dizajn určujú najkrajšie mercedesy

Mercedes-Benz CLS, SLS AMG roadster, ako aj modely triedy C sú najpríťažlivejšími vozidlami svojej triedy. Okrem toho možno legendárny model 300 SL s krídlovými dverami z 50. rokov 20. storočia označiť za dizajnovú ikonu posledných desaťročí. Toto je výsledok čitateľskej ankety veľkého nemeckého automobilového odborného časopisu auto motor und sport.

O cenu za dizajn Autonis tentokrát hlasovalo 22 916 čitateľov, ktorú časopis auto motor und sport udeľuje za najkrajšie nové vozidlá. Jediným kritériom pri tejto voľbe je to, ktoré auto sa čitateľom opticky najviac páči. Jednoznačným víťazom sa v strednej triede so ziskom dvoch tretín čitateľských hlasov stal Mercedes-Benz triedy C a kupé tejto modelovej rodiny. Nová generácia triedy C presvedčila dynamickým dizajnom. To isté určite platí pre kupé triedy C s klasickými proporciami, ktoré sú typické pre kupé.

Vo vyššej triede dali čitatelia znalí problematiky štvordverové kupé Mercedes-Benz CLS na prvú priečku súťaže krásy. Podobne ako jeho predchodca aj nové vydanie CLS presviedča svojím fascinujúcim dizajnom a kultivovaným športovým duchom. Čítať ďalej......

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára