piatok 11. novembra 2011

Majstrovstvá sveta opäť v Jasnej

Stredisko Jasná Nízke Tatry usporiada v roku 2014 majstrovstvá sveta juniorov v alpských disciplínach. Rozhodla o tom Medzinárodná lyžiarska federácia (FIS) na svojom pondelňajšom zasadnutí v rakúskom Schladmingu. Šampionát sa uskutoční v marci 2014.

Rok 2014 je pre Jasnú ešte ďaleko z pohľadu bežného života v stredisku, ale s ohľadom na to, že stredisko bude hostiť juniorskú špičku a vrátia sa do Jasnej majstrovstvá sveta je to pre Slovensko už teraz významná vec. Históriu zjazdového pretekania v Jasnej začala písať v roku 1939 Veľká cena Demänovských jaskýň.

Majstrovstvá sveta juniorov v alpských disciplínach sa v roku 2014 uskutočnia v slovenskom lyžiarskom stredisku Jasná Nízke Tatry. Za týmto úspechom stoja hlavne zmeny v Jasnej. Zavážil veľký záujem zo strany strediska, investície už realizované aj pripravované, ako aj osobné stretnutia zástupcov Slovenskej lyžiarskej asociácie a zástupcov strediska s predstaviteľmi FIS. Jasná podujatie podobného charakteru mala možnosť už raz organizovať, bolo to ešte v roku 1985. Čítať ďalej....

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára