pondelok 14. novembra 2011

Hollywoodske hviezdy ciest

Tri vízie filmových áut - možných budúcich hollywoodskych hviezd ciest, aj s ich vzrušujúcimi príbehmi, navrhli dizajnéri štúdií Mercedes-Benz Advanced Design Studio v nemeckom Sindelfingene a americkom Carlsbade. Určené sú pre súťaž Los Angeles Design Challenge 2011, ktorá hľadá najpozoruhodnejšie nové filmové auto pre Hollywood.
 
Prvé z nich je futuristický mercedes, ktorý pripomína legendárne športové vozidlo z druhej polovice 30-tych rokov a Uhlenhautov model SLR z 50-tych rokov (Strieborný šíp). Futuristický mercedes ako hlavný hrdina prebúdza vo filme testovacie figuríny (s menami Hans05 a Franz02) k životu a bojuje s nimi proti zlu. Tento príbeh dostal pracovný názov: Strieborný blesk (Silver Lightning).

Druhé je dokonalé auto pre reportérov - revolučné vozidlo smart 341 Parkour, ktoré sa dokáže vyšplhať na fasády výškových budov a lietať. Pomáha pritom mladej reportérke Annie Angle k jej životnému článku. Pri deji filmu Annie get the Grannies nadviazali dizajnéri na vizionársku koncepciu smartu, s ktorou vyhrali cenu Los Angeles Design Challenge v uplynulom roku.Čítať ďalej...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára