pondelok 21. novembra 2011

ESET je finalistom utorkových European Business Awards v kategórii „inovácie“

ESET, líder v proaktívnej ochrane pred počítačovými hrozbami, bojuje spolu s ďalšími desiatkami európskych spoločností o ocenenie HSBC European Business Awards 2011. V prvej časti bola firma ESET zaradená do zoznamu finalistov za Slovensko, neskôr dostala s ďalšími deviatimi spoločnosťami cenu Ruban d’Honneur v kategórii “Inovácie”, ktorú zastrešuje britská vládna agentúra UK Trade & Investment.
  
Mená absolútnych víťazov všetkých jedenástich kategórií sa verejnosť i samotní nominovaní dozvedia už v utorok večer 22. novembra počas galavečera v španielskej Barcelone. Zoznam nominovaných spoločností, ktoré postúpili do finálneho kola, nájdete na tejto stránke.


Ignacio Sbampato  
“Práca, ktorú vykonáva ESET pri ochrane osobných počítačov pred malware, je veľmi hodnotná. Samozrejme, v inováciách musia pokračovať, pretože ľudia, ktorí vyrábajú malware, nikdy nespia. Neustále vylepšovanie produktov je pre nich životne dôležité. Ako z pohľadu ich obchodného úspechu, tak i z pohľadu zabezpečenia ich zákazníkov pred kybernetickými hrozbami,” povedal Philip Forest, predseda porotcov European Business Awards.

“V ESETe si ceníme, že sme boli vybraní medzi desať najinovatívnejších firiem v Európe. Ocenenie Ruban d’Honneur spolu s ďalšími uznaniami, ktoré sme získali v priebehu posledných týždňov, potvrdzujú našu pozíciu lídra. Tešíme sa na utorok, kedy vyhlásia víťazov,” hovorí marketingový a obchodný riaditeľ spoločnosti ESET Ignacio Sbampato. Čítať ďalej.....

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára