piatok 16. decembra 2011

Keď koniec sveta, tak s Millou Jovovich

Prestížny kalendár Campari sa už po trinásty krát predstaví milovníkom lahodného červeného nápoja, ale i priaznivcom krásy a umenia v limitovanom počte 9 999 kusov. Svoju tvár kalendáru tento rok prepožičala pôvabná herečka, modelka a speváčka Milla Jovovich, ktorú preslávili najmä filmy ako Piaty element, Ultrafialová, či kultová snímka Resident Evil. Pre kalendár, ktorého témou je, ako inak – rok 2012 a koniec sveta, ju zvečnil uznávaný fotograf Dimitri Daniloff.

Tento rok poteší kalendár hlavne mužské publikum -  Milla Jovovich pokračuje v šľapajach svetovo uznávaných a očarujúcich predchodkýň, ktoré svojou krásou prispeli k obsahu kalendára. „Bola som veľmi vzrušená a poctená, keď som sa dopočula, že som hviezdou nového kalendára Campari. Myslím, že ľudia budú skutočne prekvapení, keď uvidia, ako kalendár končí. Podnieti ich k zastaveniu a premýšľaniu,“ prezradila.

Kalendár Campari s názvom It´s - The End of the World, Baby! na blížiaci sa rok 2012 je ovplyvnený renesančným veštcom Nostradamom ale i dávnymi predpoveďami Mayov. Podľa nich v tomto roku nastane koniec sveta. Tieto proroctvá poslúžili ako inšpirácia k nafoteniu apokalyptického príbehu sveta v hlavnej úlohe s Millou Jovovich. Jednotlivé obrazy predstavujú ničivé prírodné katastrofy, ktoré si pre nás pripravila unavená a znečistená Zem. Fotografie znázorňujú extrémne mrazy, intenzívne búrky, tornáda a s nimi spojené vlny tsunami s potopami a tiež žeravý výbuch sopky, zničujúcu horúčavu, pri ktorej postupne praská rozpálená pôda a roztápa sa celý svet. Dvanásť fotografií s nádychom apokalypsy zachytáva tajomné napätie, živelnú vášeň a strhujúci záver.Čítať ďalej na www.vip.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára