štvrtok 22. decembra 2011

Barata Art vám prináša čaro orientu

Známkou dobrého vkusu je aj skutočnosť, ako sa majitelia bytov, firemných priestorov alebo predajní dokážu vysporiadať s ich zariadením. V poslednom čase sme svedkami snáh vymaniť sa z funkcionalistických trendov a stereotypov. Najlepší spôsob ako to dosiahnuť, je vniesť do vnútorných, ale aj externých priestorov originalitu. Od nábytku počnúc, drobnými detailami a doplnkami končiac.

 

Pezinská spoločnosť Barata Art vám ponúka možnosť ako vytvoriť so svojho obľúbeného miesta, bytu, či kancelárie reprezentatívny priestor s nezameniteľným Geniom loci. Jej činnosť je zameraná na dovoz tovaru z Indie. Vo svojom portfóliu má širokú škálu nábytku, bytových a exteriérových doplnkov, ale tiež textilu a šperkov z tejto orientálnej krajiny.

Nájdete tu majstrovské kusy koloniálneho nábytku, exkluzívne komody, atypické truhlice, stoly, kreslá, zrkadlá. To všetko remeselne majstrovsky spracované, s farbou a dizajnom typickým pre indickú kultúru. Jej odkaz odhaľujú rôzne výrobky z mramoru, pieskovca, bronzu, bieleho kovu a dreva vo forme sošiek, misiek, karáf, váz, krbových ostení, exteriérových lámp a desiatok ďalších  produktov. Čítať ďalej na vip.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára