štvrtok 26. januára 2012

Prvý benefičný ples Nadácie pre deti Slovenska

Prvý benefičný ples Nadácie pre deti Slovenska pod záštitou Milky Vášáryovej pre Hodinu deťom
Kursalon Trečnianske Teplice a Nadácia pre deti Slovenska usporiadajú v tejto plesovej sezóne prvý benefičný ples, ktorého záštitu prevzala Milka Vášáryová. Výnos plesu, ktorý bude moderovať dlhoročná podporovateľka Hodiny deťom Alena Heribanová, bude venovaný tejto najväčšej slovenskej verejnej zbierke s trinásťročnou tradíciou.


Ples sa bude konať v historickej Kúpeľnej dvorane z roku 1892 a jeho návštevníci budú mať jedinečnú možnosť vydražiť detské modely z dielní slovenských návrhárov ako Eckhardt, Kimlička či Pištejová.  Udeje sa tak 18. februára večer v jednom z najkrajších kúpeľných miest Slovenska. Svojho honoráru sa vopred v prospech Hodiny deťom vzdal Martin Chodúr, ktorý bude s Oskar Rozsa Band či Fragile baviť účastníkov plesu a hrať im i do tanca.

Nadácia pre deti Slovenska je jedna z najväčších mimovládnych neziskových organizácií s celoslovenskou pôsobnosťou so zameraním na pomoc deťom a mladým ľuďom, ktorí sa ocitnú v najrôznejších životných situáciách. Nadácia im spolu s partnermi poskytuje pomoc, podporuje ich mnohostranný rozvoj, posilňuje participáciu detí na rozhodovaní a rešpektuje ich ako rovnocenných partnerov. Veľký dôraz kladie aj na podporu preventívnej práce pri predchádzaní problémov a systematické vzdelávanie dospelých, ktorí sa venujú deťom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára