štvrtok 15. marca 2012

Golfová sezóna 2012 v Black Stork – PGA GOLF COURSE začína!

Posledné roky sa začínalo hrať na letných grínoch 2. apríla, tento rok od 14. do 15. apríla prebehne už 3. ročník pretekov SKI&GOLF  Slovakia, z ktorého bude 5 súťažiacich opäť reprezentovať Slovensko na svetovom finále v Kaprune v Rakúsku v máji  2012. 

Okrem tradičných turnajov – Charity Golf cup (5. ročník), Faldo Series (3.ročník - finalisti postupujú na svetové finále do Severného Írska) a Veľkej ceny Black Stork je tak isto prichystané množstvo nových formátov turnajov – golfový maratón na 27 jamiek, či 3-dňový „kolotoč“.

Golfový rezort Black Stork sa koncom októbra 2011 zaradil do rodiny ihrísk so značkou „PGA Golf Course“, ktorú má len 19 ihrísk v 8 krajinách na 2 kontinentoch a je pečiatkou kvality. Je to nielen obrovská prestíž, ale aj dlhodobý záväzok a pomoc špičkových konzultantov pri ďalšom zvyšovaní kvality ihriska. Ihrisko je však otvorené pre všetkých golfových hráčov od začiatočníkov po špičkových golfistov bez ohľadu na ich výkonnosť alebo príjmovú skupinu.

Golfisti určite privítajú výhodné permanentky na hru golfu a cenovo veľmi  atraktívnu ponuku Noc + Fee (od 78 eur/osoba/noc v hoteli International priamo na golfovom ihrisku), ktorá bola vyhľadávaná už v minulých sezónach, možnosť on-line rezervácií T-time na hru golfu.  Aj v tejto sezóne golfisti opäť ocenia bezplatný vstup na kryté odpalisko a na tréningové plochy (chipping area a putting green), poistenie zodpovednosti každého hráča na ihrisku za škody spôsobené na majetku alebo zdraví, pitný režim pre každého hráča a výhodné balíky služieb.Čítať ďalej na www.vip.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára