piatok 27. mája 2011

Riaditeľ spoločnosti o projekte „Portál VIP“

Riaditeľ spoločnosti o projekte „Portál VIP“


VIP best for the best je jedinečný projekt svojho druhu v celej Európe a viac nám o ňom prezradí samotný riaditeľ spoločnosti SAIPH s.r.o., pán Róbert Novotný, ktorý stojí za celým projektom.
Pán Novotný, na internete sa nachádza množstvo ponúk služieb z rôznych oblastí. Čo nám môže ponúknuť práve váš projekt VIP a prečo je iný ako ostatné?
Našou najväčšou ambíciou je spustenie portálu, ktorý podľa mňa už dlhodobo absentuje na slovenskom trhu. Vytvárame totižto VIP prostredie prehľadných luxusných služieb a tovarov , na aké je zahraničný klient západnej Európy zvyknutý. Jednoduchosť a prehľadnosť týchto garantovane najkvalitnejších  služieb robí tento portál jedinečný. Aj ten najnáročnejší  klient si nájde nielen informáciu o ponúkaných službách a tovaroch  na portáli „VIP.sk“ , ale môže sa priamo obrátiť so svojou požiadavkou na našu spoločnosť a objednať si ju. Vieme zrealizovať akúkoľvek požiadavku v súlade s ponúkanými službami. Iba takouto ponukou naozaj komplexných služieb a spojením slovenských podnikateľských aktivít vieme konkurovať okolitým krajinám. Doterajšie reklamné kampane typu: „ moja kampaň, môj klient“ nie sú dostatočné účinné. Treba sa spojiť v jednom kyber priestore, pretože Slovensko má čo ponúknuť.....
Ako môže VIP.sk pomôcť potenciálnym záujemcom o pobyt na Slovensku?
Hlavnou filozofiou tejto stránky je poskytnúť záujemcom komplexné informácie a možnosti. Na jednom mieste si môžete nájsť ideálne ubytovacie zariadenie, zabezpečiť si dopravu alebo si prezrieť možnosti zábavy a relaxu. V prípade, že je vašou hlavnou motiváciou príchodu na Slovensko lekársky zákrok, môžete si vyhľadať a vybrať odborné zdravotnícke zariadenie, ktoré vám najviac vyhovuje. Všetko potrebné nájdete na tejto stránke, takže nemusíte po informáciách dlho pátrať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára